Een 24-uurs Kip Fiesta Salade En Heerlijke Citroen Drizzle Cake

Een 24-uurs Kip Fiesta Salade Recept

Dit 24-uurs Chicken Fiesta Salad-recept is snel en gemakkelijk te maken.

We hopen dat je geniet van A 24-Hour Chicken Fiesta Salad.

Porties: 4

Een 24-uurs Kip Fiesta Salade Ingrediënten

  • 4c Gescheurde ijsbergsla
  • Geraspte Monterey Jack, 0,5 c
  • 0 -kaas met jalapeno
  • 0 -paprika’s
  • 227 g rode kidneybonen, afgespoeld en
  • 0 -uitgelekt
  • 1.5c Gekookte kip hakken
  • 0 -kalkoen
  • 2m tomaten, in dunne plakjes gesneden
  • 0 -wiggen
  • 1c Jicama in julienne gesneden
  • 0 -stroken
  • 0,5c Gesneden olijven zonder pit
  • 0 Avocado-dressing
  • 0.75c Licht geplette tortilla
  • 0 -chips

Instructies Voor Een 24-uurs Kip Fiesta Salsa Recept

Gelaagde salades, zoals deze kipsalade met avocado-topping, kunnen je leven gemakkelijker maken. Je kunt het de avond van tevoren maken en de volgende dag in de koelkast voor je klaar hebben staan. klinkt goed!

Leg de sla op de bodem van een grote slakom. Laag in de volgende volgorde: kaas, bonen, kip of kalkoen, tomaten, jicama en, indien gewenst, olijven.

Verdeel de avocadodressing gelijkmatig over de bovenkant van de salade en sluit de rand van de kom af.

Wikkel stevig in plasticfolie. Laat 4 tot 24 uur afkoelen. Bestrooi voor het serveren met gemalen tortillachips. Maakt 4 porties.

Heerlijke Citroen Drizzle Cake Recept

Luscious Lemon Drizzle Cake is een heerlijk recept dat je snel en gemakkelijk kunt maken.

We hopen dat je geniet van de goede smaak van Luscious Lemon Drizzle Cake en bevelen dit Luscious Lemon Drizzle Cake-recept aan bij je vrienden en familie.

Recept Voor Een Lemon Drizzle Cake

  • 2 grote eieren
  • 170 gram suiker
  • Zachte boter/margarine – 142g
  • 1 citroen, alleen geraspte schil
  • 113 gram melk
  • Zeezout – snufje
  • Voor de citroensiroop:
  • 142 gram poedersuiker
  • 1 citroen, geperst

Heerlijke Citroen Drizzle Cake Recept Instructies

Verwarm de oven voor op 350 F. Bekleed de bodem van een goed geoliede (9 x 5 x 3 inch) broodvorm met bakpapier.

Doe de eieren en de suiker in de kom van een keukenmachine. Verwerk gedurende 2 minuten. Zodra de zijkanten naar beneden zijn, gebruikt u een rubberen spatel om ze af te schrapen.

Verwijder het deksel en voeg een paar lepels zachte boter of margarine toe aan het mengsel. Voeg de citroenschil toe en pulseer het mengsel totdat het volledig is opgenomen. Dit mengsel moet op mayonaise lijken.

Voeg de bloem, melk en zout toe, dek af en pulseer tot het mengsel glad van structuur en egaal van kleur is, schraap de zijkanten naar beneden met een rubberen spatel indien nodig. Klop niet te hard, anders wordt de cake taai.

Schep het cakemengsel in de voorbereide vorm en bak 45 minuten, tot de bovenkant goudbruin is en stevig aanvoelt. Haal uit de oven en zet de vorm op een koelrek.

Om de siroop te maken, verwarm je de suiker en het citroensap zachtjes in een kleine steelpan, al roerend tot een heldere siroop is gevormd, ongeveer 3 minuten. Niet koken

Prik de warme cake helemaal in met een vork en giet er voorzichtig de siroop over, totdat deze volledig is opgenomen.

Laat afkoelen. Til de cake dan voorzichtig uit de bakvorm en verwijder het bakpapier. Zeef vlak voor het serveren nog wat poedersuiker erover. Serveer in royale plakken.