Taart Recepten. Cheesecake, Karnemelkpannenkoeken, Earl Grey-theecakes

Makkelijk Cheesecake Recept

Eerst wil ik hallo zeggen. We hebben veel meer dan eenvoudige cheesecake-recepten. Er zijn veel dessertrecepten die kunnen worden gemaakt met eenvoudige cheesecake-recepten.

Ik hou van desserts groot, klein, suikerachtig en boterachtig. Er zullen hier niet veel vetarme of vetvrije recepten zijn. Misschien maar een paar.

Maar dat is waar je mijn gast bent, kom binnen laat het me weten, laat me je recepten weten, vet, laag vet of ja zelfs geen vet. We zullen ze op de site plaatsen om met anderen te delen. Raak me met je beste schot, chocolade hoop ik.

Bak Als Een Pro

Wel als een semi-prof. Laten we eerlijk zijn, de enige reden dat we bakken is dat iemand eet. Het maakt niet uit of ze het lekker vinden of niet, als het maar kattenvoer of hondenvoer is, zullen ze het eten.

Zo gaan de meeste mensen er doorheen. Als we van bakken of koken houden, zijn we uren bezig met het bestuderen van recepten in tijdschriften of boeken.

We dromen van de opwinding wanneer iedereen onze creatie ziet. Het chocoladeding een bob of een kaneel, hoe je het ook mag noemen.

We moeten het proberen! Het ziet er geweldig uit in het tijdschrift. Het kost tijd. Sommige mensen maken het voor de eerste keer en serveren het dan aan anderen. Het is echter beter om het eerst met uw gezin te testen.

De tools die het vereenvoudigen, zijn essentieel om het er geweldig uit te laten zien. Deze kleine gadget bespaart u tijd en maakt uw werk efficiënter.

Het is de smaak. Ik kan dat eenvoudige cheesecake-recept nu gewoon proeven.

Grote Kleine Cheesecake

Als je van gemakkelijke cheesecake-recepten houdt, is dit het dan, de romige zijdezachte desserts, dan is cheesecake je favoriete dessert.

Mijn favoriet is cheesecake gemaakt met graham cracker korst. Er zijn echter taarten gemaakt met walnoot-, pecan- of zelfs pindakorst.

Je kunt vulling maken met chocolade, karamel, munt of vanille. Ik heb dit cheesecake recept gemaakt met ricotta kaas.

Er zijn ook recepten die oproepen om geitenkaas te gebruiken. Er zijn zelfs cheesecakes die je niet gebakken hoeft te hebben, en de topping, alles mag.

Ik heb bijvoorbeeld een vriend die een geweldige cheesecake maakt en deze afwerkt met bosbessen. Ik hou van mango’s, aardbeien en perziken. Witte chocolade geschaafd of bedekt met slagroom.

Ik had niet zo lang geleden een coffeeshop en een van de items die ik wilde maken, was een geweldig dessert. De coffeeshop werd genoemd? Wat is Dazzy’s koffie en woestijnen? het is nog steeds mijn droom om geweldige koffie en desserts te maken.

Mini cheesecakes waren ons meest populaire product. Het waren kleine cheesecakes waarvan je kon genieten zonder je schuldig te voelen. Maar ons motto was? Geniet ervan, je weet dat je het wilt.

Ze werden verkocht in de six-pack of de eight-pack cheesy packs. Deze waren makkelijk te maken. We gebruikten een verscheidenheid aan toppings, waaronder kers, aardbei en sinaasappel, evenals chocoladekaramel en chocoladekaramel.

Veel van onze klanten gebruiken ze voor feesten en vergaderingen. Ze zijn geweldig voor een klein heerlijk dessert. De recepten zijn inbegrepen; Ik moest het originele recept aanpassen om de beste romige smaak te krijgen. Pas op dat je niet te lang kookt.

Om de makkelijke cheesecake recepten mini cake te maken heb je een mini cheesecake pan nodig is het belangrijkste, er zijn er twee die ik erg goed vond werken.

De NorPro en de Chicago Metallic lijken de beste te zijn. Dit is een makkelijk en snel recept. Hier is het recept.

Hier waar je de pannen kunt krijgen: Chicago Metallic 12-c. Mini Cheesecake Pan

  • 1 ei
  • Vanille: 1 theelepel
  • Suiker: 1 kop
  • 2 kopjes Graham Cracker
  • 1/3 stokjes gesmolten boter
  • 3 eetlepels suiker

Plaats de schijf in elke kop Sproeipan met de antiaanbakpan, origineel Pam. Meng roomkaas met ei, vanille en 1 kopje suiker. Opzij zetten.

Combineer graham crackerboter met 3 eetlepels suiker. Verdeel het mengsel gelijkmatig over 12 kopjes. Druk de kruimels ongeveer 1/3 op de zijkanten en onderkant van elk kopje.

Gelijkmatig vullen met kaasmengsel. Bak gedurende 14 minuten. Zet de pan 14 minuten in de oven. Laat 20 minuten afkoelen op een rooster.

Zodra de bovenkanten zijn gevallen, kunt u de kaastaartjes voorzichtig losmaken door met een mes langs de randen te snijden. Verwijder de bovenkanten door voorzichtig het handvat van de lepel door het gat in de bodem van elk kopje te duwen.

Als de schijf is afgekoeld, haal je de schijf van de bodem van de pan met een botermes. Leg er eventueel een topping op. Dit cheesecake recept is makkelijk te maken.

Karnemelk Pannenkoeken Recept

Dit zijn mijn favoriete weekendtraktaties. Ik ben geen grote fan van de grote, dikke, donzige pannenkoeken en hoewel ik dol ben op pannenkoeken, kost het veel moeite.

Karnemelkpannenkoekjes zijn een perfecte combinatie van de twee, ze zijn een beetje dik, maar niet stodgy en ze zijn een beetje dun, maar hebben wat inhoud. Ze zijn verrukkelijk.

Het beste deel is? U hoeft geen voorbereidend werk te doen of langer dan een half uur te wachten. Meng alles door elkaar en je bent klaar om te gaan.

Je hebt natuurlijk wel wat ingrediënten nodig.

  • Combineer alle droge ingrediënten in een kom en klop om te combineren.
  • Voeg de karnemelk en het ei toe
  • Mix alles tot een gladde massa

Makkelijk te maken pannenkoeken is ook mogelijk. Dit is cruciaal! Schep het erin. Een pollepel werkt goed en helpt om ze een consistente maat te houden.

Zodra het mengsel bubbelt en de bubbels blijven knappen (het mengsel sluit ze niet af), is het tijd om te draaien.

Afhankelijk van hoe lang je wacht tot je ze serveert, kun je ze gewoon opstapelen of in een zeer lage oven plaatsen om ze warm te houden.

Serveer ze met wat je lekker vindt. Je kunt jam & room, ahornsiroop, ijs, vers fruit of chocoladesaus toevoegen. Er zijn zoveel opties.

Ik probeerde de kiwi-jam die ik onlangs had gemaakt. Het was heerlijk!

Serveert 2 hongerige mensen of 4 verstandige mensen

Thee is niet mijn meest favoriete drankje, tenzij het een long island iced of een plain iced is. Ik hou het over het algemeen bij koffie.

Het idee van Earl Grey Tea Cakes prikkelde echter mijn fantasie, voeg de grillige paarse glazuur toe en ik kon het gewoon niet weerstaan. Ik kocht de theezakjes en nam ze mee naar huis.

Dit doet me echter afvragen, waar kan ik de melk nog meer mee op smaak brengen?

De cake is cake, ik weet zeker dat je de stap voor stap eerder hebt gezien. Boter & suiker, eieren toevoegen, afwisselend melk & bloem, et voila.

Nu heb je de cakemix. Dit is hetzelfde als voorheen, maar je hebt een extra stap. De theezakjes moeten ongeveer een half uur trekken terwijl de melk op het fornuis aan het opwarmen is. Dan heb je de geweekte melk gebruikt.

ingrediënt :

Maakt 12 taarten

  • 125 ml melk
  • 4 Earl Grey theezakjes
  • 110 g boter
  • 225 g suiker
  • 2 grote eieren
  • tl vanille-essence
  • Zelfrijzend bakmeel 125g
  • 120 g bloem

glazuur

Routebeschrijving

  • Verwarm de oven voor op 180C en bereid een muffinvorm met 12 gaatjes voor.
  • Verwarm de melk in een kleine steelpan op een laag tot middelhoog vuur tot het begint te koken. Haal van het vuur, voeg de theezakjes toe, misschien moet je ze roeren om ze op gang te krijgen, dek af met een deksel en laat ongeveer 30 minuten trekken.
  • Combineer boter en suiker in een kom tot een gladde massa. Meng het vanille-extract en de eieren er een voor een door.
  • Combineer de bloem in een aparte kom. Meng het bloemmengsel met het botermengsel. Meng 1/3 kopje van de hete melkthee.
  • Wissel af totdat alle bloem en melk zijn toegevoegd. Schep het mengsel voorzichtig in de papieren en vul ze elk voor tweederde. Bak 25 minuten of tot een houten prikker er schoon uitkomt. Af laten koelen op een rooster.
  • Klop voor het glazuur de boter, melk, vanille en de helft van de poedersuiker tot een gladde massa. Voeg beetje bij beetje de rest van de poedersuiker toe tot er geen klontjes meer zijn.
  • Voeg kleurstof toe met een theelepel tot de gewenste kleur is bereikt. Je kunt ook een theelepeltje gebruiken in plaats van het theelepeltje, maar dit kan een heel donker blauwpaars glazuur opleveren en geen zachte lila/lavendelkleur.
  • Bevries de cupcakes zodra ze voldoende afgekoeld zijn om te hanteren.