Courgettebroodrecepten Voor Vegetariërs - Een Eenvoudig Broodrecept

Courgette is een zomerpompoen, ook als je niet van groenten houdt. Mensen met een culinaire achtergrond behandelen courgettes als groente.

Maar voor mensen met botanische graden zijn courgettes eigenlijk onrijpe vruchten.

Een courgette kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt deze groenten stomen of frituren. Deze groente is ook een populair bijgerecht voor koks.

Wat de meeste mensen niet weten, is dat courgettes aan een broodbeslag kunnen worden toegevoegd en gebakken. Courgettebrood is een soort courgettebrood.

Veel recepten voor courgettebrood zijn speciaal samengesteld voor vegetariërs en voor degenen die dol zijn op het eten van courgettes in het algemeen.

Deze broodrecepten kunnen ook worden gebruikt om groenten op te nemen in het dieet van kleine kinderen die van nature de gedachte om ze te eten verachten.

Er zijn veel variaties op recepten voor courgettebrood die je in verschillende receptenboeken kunt vinden.

het is belangrijk om het basis- en fundamentele recept of proces te kennen over hoe dit brood wordt gemaakt. Bekijk onze top broodbakmachine, maak Courgettebrood.

De ingrediënten die nodig zijn voor het maken van courgettebrood zijn:

  • 2 eieren
  • 2 theelepels vanille
  • 1 1/3 kopjes suiker
  • 3 kopjes vers geraspte courgette
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1/3 kopje ongezouten boter gesmolten
  • Een snufje zout
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • 2 theelepels kaneel

Het is essentieel om de oven op 177 C te verwarmen voordat u begint met het mengen van de ingrediënten.

Klop de eieren los in een diepe kom en voeg suiker en vanille toe. Voeg alle geraspte courgette toe aan het eiermengsel.

Voeg de baking soda toe en bestrooi met een beetje zout. Verdeel de bloem in drie delen en voeg elk deel één voor één toe. Als het mengsel goed gemengd is, voeg je het kaneelstokje en de nootmuskaat toe.

Sommige recepten voor courgettebrood bevatten de toevoeging van pecannoten, walnoten of rozijnen. Als je van plan bent om een van deze te gebruiken, voeg ze dan toe nadat je ze hebt gemengd met de nootmuskaat.

Nadat het beslag is gereconstitueerd, beboter je 2 stukken van een broodvorm van 5 bij 23 cm.

Zo voorkom je dat het mengsel aan de zijkanten blijft plakken en breekt het brood niet als je het uit de vorm haalt. Verdeel het beslag en giet het in de 2 bakvormen.

Bak het beslag een uur in de voorverwarmde oven. Controleer het brood na 50 minuten bakken op kleur en consistentie.

Als de kleur al is wat je voor ogen had, kun je een tandenstoker in het brood steken.

Komt de tandenstoker er schoon uit, dan is het brood klaar om uit de oven te komen. Haal het brood niet meteen uit de pannen nadat u ze eruit heeft gehaald.

Laat ze maximaal 10 minuten in de pannen afkoelen.

Nadat het brood voldoende is afgekoeld om te hanteren, kunt u voorzichtig een mes in de zijkanten van het brood steken om het los te maken.

Om het brood af te laten koelen, keert u het om en plaatst u het op koelrekken. Herhaal het proces met de tweede broodvorm.

Dit is het basis- of basisrecept waarvan alle andere recepten voor courgettebrood zijn afgeleid. Voor een aantal geweldige variaties in het standaardrecept, kun je fruit in de mix opnemen, zoals ananas.

De ananas zorgt voor zoetheid in het brood. Nadat de suiker tot eieren is geslagen, kunnen de geplette ananassen samen met de geplette courgettes aan het beslag worden toegevoegd.

Het is een goed idee om room of yoghurt aan het mengsel toe te voegen. Dit zorgt voor een vochtiger brood met een geweldige achtergrondsmaak.